Det är enkelt, vi har växt till 500 000 läsare utan att lägga en krona på marknadsföring. Det gick eftersom det fanns ett behov av en plattform som oss. Vi är snabbast växande i Sverige tack vare att vi förser våra läsare med värdefull och pålitlig information. Våra läsare utgör 8,2 % av Sveriges befolkning och allt vårt innehåll är på Sveriges, efter svenska, mest talade språk, arabiska.

 

Vi gör Sverige mer förståeligt så att fler kan ta en aktiv roll i sitt liv, sin stad och sitt samhälle. Med fokus på att tillgängliggöra nyheter och samhällsinformation ger vi fler tillgång till bättre hälsa, till nya jobb och till en fördjupad demokrati. Våra produkter och tjänster driver varumärkesengagemang bland Sveriges arabisktalande. I allt vi gör har vi våra läsares bästa intentioner som prio 1. Vi accepterar inga annonser för casino, betting, dåliga lån, plastikkirurgi eller religiösa fanatiker. Kotada Yonus Ansvarig utgivare
Kotada Yonus
Ansvarig utgivare

 


 

 

 

Kronans Apotek

"Vårt partnerskap med Aktarr har gett oss djupa insikter om en för oss värdefull målgrupp. Det har utvecklat våra arbetsmetoder, ökat vår interna medvetenhet och gett oss nya kunder och medarbetare."

 

Byggnads

"Vi behöver byggnadsarbetare från hela befolkningen. Jag hoppas att det här kan leda till en ökad mångfald i byggbranschen och att fler byggnadsarbetare kan jobba under svenska kollektivavtal." (Resultat: 1400 ansökningar på 24h) Johan Lindholm, ordförande på fackförbundet Byggnads.

 

Energiföretagarna

"Energiföretagarna ser ett behov av att nå ut till nya grupper på arbetsmarknaden för att hitta rätt kompetens. En viktig målgrupp är alla Sveriges 500 000 arabisktalande. Förutom en banner har Aktarr marknadsfört två informationsvideor med arabisk text i sina kanaler vilka setts av över 100 000 personer och har på kort tid gett ett massivt gensvar." ELIN, PROJEKCHEF PÅ ENERGIFÖRETAGEN


 

Minc - Jeanette Andersson entreprenör/investerare

"För att Malmö är en stad med väldigt många nationaliteter på väldigt liten yta. Rent affärsmässigt är det bara dumt om vi missar hälften av stadens entreprenörer med vår kommunikation." Aktarr spelar en viktig roll i ekosystemet för företagare i Sverige.

 

Emelie Friis, CMO, Kronans Apotek

“Aktarr hjälper oss att nå och bygga relation med den arabisktalande i Sverige. Deras kunskap och insikter om hur målgruppen nås och hur vi kan bli relevanta för dem är grunden alla framgångsrika marknadsföringskampanjer vi gör tillsammans. Jag är väldigt glad och full av förväntan på vårt fortsatta samarbete 2022.

 

Ola Ahlvarsson Entreprenör/grundare av Epicenter

När jag berättar för företagsledare om Aktarr, den tredje största plattformen i Sverige, på arabiska som är det nästmest talade språket i Sverige så frågar jag dem om de har en media strategi för denna målgrupp. Då inser de att de saknar en och det är därför som Aktarr är plattformen de behöver.


 

Så klart vill ni också annonsera hos oss!

Ta kontakt med oss idag!

Annons avdelningen

Annonsering@aktarr.se

أكتر هي واحدة من أكبر منصّات الأخبار السويدية باللغة العربية وأسرعها نمواً.

توفّر المنصة الأخبار الموثوقة والدقيقة، وتقدّم المحتوى الأفضل عبر النصوص والأفلام الموجّهة لعددٍ متزايد من الناطقين باللغة العربية في السويد وأجزاء من الدول الاسكندنافية وبقية العالم.

تواصل معنا

Kaptensgatan 24, 211/51 Malmö, Sweden
VD -  Kotada@aktarr.se

Tipsa -  Press@aktarr.se

Annonsera -  Annonsering@aktarr.se

للاشتراك بالنشرة الاخبارية

متابعة أخر الاخبار و المواضيع التي تهمك

2023 Aktarr جميع الحقوق محفوظة لمنصة ©